Oprettet 22. oktober 2020

Blanding, hund, 7 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 år
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Ari - den rolige bjørn ??. Ari blev fanget på gaden af hundefangere og bragt til vores samarbejdspartner.
Han har efterhånden boet der længe, og drømmer ligesom alle de andre om en varm seng, god mad, nus på maven og en familie der vil elske ham??. Ari er en rolig hund - han er god med andre hunde og endda børn, men foretrækker de lidt mere stille af slagsen.
Han søger derfor en familie, der vil være aktive med ham i hans tempo. Det betyder daglige, rolige gåture, en tur i skoven eller på stranden, hvor tiden er der til, at han kan snuse, rulle sig i græsset og tage en pause med lidt kløen bag ørene.
En familie uden børn eller med større og hundevante børn (plus 13), der ikke søger en aktiv legekammerat til timelange lege i haven?? og meget gerne en familie uden lange arbejdsdage, hvor Ari ikke skal tilbringe sin tid alene.
Meget gerne med en anden, ældre og rolig hund, så de kan nyde hinandens selskab. Ari vil ikke fungere med en yngre og aktiv/legesyg hund. Da Ari har været i internatet længe, og måske aldrig har boet i et hjem, eller i hvert fald ikke kan huske hvad det indebærer, skal man være indstillet på både renligheds træning, alene hjemme træning, samt helt basal hverdagstræning. Ari er fra juli 2013; altså godt 7 år gammel.
Han er en mellemstor hund på ca 55 cm og 22 kg. Han befinder sig i Bosnien, er vaccineret, chippet, neutraliseret og har pas. Han har fået renset tænder og inden afrejse får han foretaget blodtests. Ved interesse kontakt Love Paws Rescue og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`. #adoptdontshop #lovepawsrescue #rescuedog #shelter #internat #redenhund #nychanceilivet #ennychance #streetdog #gadehund #nytliv #shelterdog #loveanimals #rescue
#fromstreetdogtofamilydog #fragadehundtilfamiliehund
#youcantbuylovebutyoucanrescueit.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;