Oprettet 21. oktober 2020

blandinger, hund, 3 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

To hunde sammen -
Andrea er en skøn, smuk, meget kælen og rar. ca 3 årig steriliseret hunhund. Andrea minder om en stor labrador. Hun vejer 30 kg/ 63 cm høj målt over skuldrene. Hun har blød kort tæt beige pels.
Dejlige lille kælne Fia ca 1 år, steriliseret hunhund, vejer 13 kg/ måler 32 cm målt lige over skuldrende. Fia minder om en mindre kelbie.
Fia har lækker tyk, kort, varm brunfarvet pels.
Begge elsker kærlig strigl og været i bad.
De kommer fra udlandet og hjulpet til Danmark for at få en kærlig familie sammen med Fia.
Andrea og. Fia er set dumpet fra en bil . De var ladt alene midt på kørebanen, og bilerne undve dem. Folk lagde mærke til hundene i gadebilledet og appellerede på facebook om hjælp til dem. Hundene blev bragt ind på kommunens internat og blev klargjort med basis-og rabies vaccinationer samt orme-og loppekure, og steriliseret. De har nu Eu pas og registreret i Dansk Hunderegister.
Andrea og. Fia giver nu så meget af deres kærlighed, imødekommenhed og mod på livet på alle måder i Danmark. De ønsker sig en familie sammen , som vil elske at give dem et kærligt liv sammen.
Adoption af en eller to hunde er en stor beslutning og det bedes gennemtænkes før mødet med hundene.
Har du tid til hundene hver dag med kæl, leg, samvær, kærlighed, gåture, træning, striglning mv. ?
Har du råd til hundene med alle nødvendige ting?
Andrea og Fia er gode med andre hunde og tillidsfulde overfor mennesker. De elsker at gå ture, lege sammen, sove sammen og samværet med deres menneske sammen.
De er renlige og ødelægger ingenting- og lyder deres navne, som de er blevet kaldt i Danmark- De er meget lærenemme og en stor fornøjelse at være sammen med. De er dygtige til at køre i bil.
Kontaktperson Bendte. telefon , hvor du kan møde hundene i Herlufmagle, hvor de er i pleje.
Inden et møde aftales, får du evt flere informationer om hunde, og du/I fortæller om jer selv og hvilken hverdag, som du/I kan tilbyde hundene, tak.
Skriv alder, familiemønster, boligform mm.

Oplysninger:
Racer: Blandinger
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;