Oprettet 19. oktober 2020

Springer/labrador/border collie/japansk spids, hvalpe, 8 uger





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
5700 Svendborg



Annoncebeskrivelse

OBS: Billederne er tidligere kuld. Sidste 2 er hundemor :) . Springer, border collie, japansk spids & labrador mix UDEN STAMTAVLE:). Du/I har nu muligheden for at reservere verdens dejligste blandings hvalp. Dejlige, lydige og meget velfungerende hvalpe. Perfekt for en familie med børn, store som små. Perfekt for par i alle aldre.
Modrat motions niveau. Særdeles kloge og nemme at træne.
Vi forventer mellem 5-7 små vidundere midt december/start januar 2020/21
Der er KUN 2-3 pladser, hvor man kommer først i køen til at vælge sin hvalp. Det koster reservationsgebyret. De vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket, orme og loppebehandlet. De vil være opvokset med alle hverdagens lyde, samt en masse mennesker i alle størrelse. Vi har selv andre hunde samt katte. De bliver fyrværkeri trænet fra helt små, samt høj musik, støvsuger. De vil komme ud i trafikken, både i snor på små gå ture samt tur i bilen så ofte det er muligt :) . De vil komme så ofte i haven som overhovedet muligt, samt renlighedstrænet så godt man nu kan. Hundens blærer er først færdig udviklet i ca 6 måneders alderen.
Så en renlig hvalp kan man ikke forvente :).
Har masser af erfaring med at have hvalpe, så vil give dem den aller bedste start på livet som jeg nu kan :) . Hundemor har haft 3 kuld i forvejen, så erfaring er der masser af. Alle kuld er at se på en lukket gruppe på Facebook. Hundemor og far er begge sunde og raske. Har ikke været syge en dag i deres liv. Det . Med hvalpene medfølger. Foder til det første stykke tid.
Legetøj.
Tæppe der dufter af mor & søskende.
Halsbånd.
Godbidder.
Sundhedsbog m. m. Modtager kun sms, samt mail :).
Reservation af hvalp: 2500 som trækkes fra beløbet når hvalpene afhentes. Tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Særlige omstændigheder kan forekomme.
Forbeholder mig retten til at vælge mellem mulige ejere :).

Oplysninger:
Racer: Springer/labrador/border collie/japansk spids
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;