Oprettet 17. oktober 2020

Shih tzu, hvalpe, 2 uger , salgklar 15. dec.





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4490 Jerslev Sjælland



Annoncebeskrivelse

Shih Tzu, hvalpe, 2uger gamle , først salgsklare efter
13 uger. (Ca. 15 December). De allerskønneste Shih Tzu hvalpe søger deres nye familier,
Det er 2 tæver, (Bella & Karla) og 2 hanner, (Sofus & Egon). og de er absolut allergivenlige. Moren, (Conni) - er Shih tzu blanding (sidste billede) mens faren er ren Shih Tzu. De vokser op med masser af kærlighed i rolige gode omgivelser omgivet af to dejlige børn samt en anden ældre hund foruden deres mor, og de er derfor. vant til børn .
Alle 4 vil før de rejser, være vaccineret, have fået ormekur, være chippet og registreret i Dansk Hunderegister. Der vil medfølge udfyldt sundhedsbog fra vores dyrlæge.
Endvidere vil de med på deres videre rejse have flg med, -. et tæppe der dufter af deres mor så de ikke føler sig helt alene fremover. Ang køb af Hvalpen.:. Der betales et depositum på 2500 kr , som fratrækkes hvalpens pris når overtagelsen finder sted.
Bemærk venligst at,: -
Et depositum ikke returneres hvis man i sidste ende fortryder. Vi forbeholder os ret til at afvise købere, som efter vores vurdering, ikke kan give hvalpene et godt, stabilt og sikkert hjem. OBS: Skulle der ske noget efter købet, og du/I fortryder, tager vi gerne hvalpen retur mod et nedslag i prisen. Tæver, prisen er - 11 500 Dkkr.
Hanner, prisen er -. 11000 Dkkr.

Oplysninger:
Racer: Shih tzu
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 15. dec.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;