Oprettet 16. oktober 2020

Rottweiler, hanhund, 7 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Det er 1. prioritet at finde rette familie. Vi har mange henvendelser så send evt en besked med lidt om jeres famile for rette match. Sælges kun som familiehund.
Vores kennel gennem 30 år har valgt at søge ny familie til den fantastiske han fra vores 12 år gl linie vi har beholdt til fremtidig avl kun grundet tiden til den enkelte. Han er 3. generation af egen avl, er af allerhøjeste kvalitet og ville kunne begå sig på udstilling på verdensplan. Han er gudesmuk, en stor og knogle og krops kraftig dreng med mørke mahogni aftegninger. Mentalt en sjælden ener. Han er overskudsagtig, tilbagelænet, kærlig, social og trives midt i sin familie. Utrolig nem at træne med gidbidder m en viljestærk hvis han ikke trives. Han ville passe perfekt på en gård eller ejendom med hjemmerhverv hvor han kan skelne mellem velkomne og ubudne gæster med sindsro. Han er efter store knogle kraftige forældre med gode farver og nogen af verdens bedste hunde gennem tiden, herigennem adskillige verdensvindere. Forældre og linieafkom kan ses i Kennelen. Mor er 2. generation af egen avl, usædvanlig bred, kompakt og lavstammet, med kraftigt hoved og stop. Hun vejer 50 kg. Far er 2. generation af egen avl, stor, bred og knoglekraftig på alle måder med mørke varme farver og fodboldstort hoved. Vejer ca 68 kg. De forventes at blive forventes at blive store kraftige. Linierne er højt præmierede herhjemme og på verdensplan, fysisk og mentalt sunde og raske hd/ad mentaltestede, JLPP fri med et pragfyldt familievenligt. De er mentalt stærke og robuste, renlige, inde som udevant, friske, sociale, kontaktsøgende, utrolig livsglade ogceksker alle, vant til andre hunde børn, maskinlarm og skud fra jagtområder i vores "baghave".
Kun seriøse henvendelser besvares. Han sælges med dkk stamtavle, chip, fuldt ormebehandlet, og vaccinerede, sundhedsbog fra dyrlægen
Prisen er fast.

Oplysninger:
Race: Rottweiler, stamtavle medfølger
Alder: 7 mdr.
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;