Oprettet 6. oktober 2020

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Siberian Husky
Farve: Hvid m. sort
Køn: Han
Vægt: 24 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Søde, smukkeste Rex har i sit korte liv oplevet flere uhyrligheder og ubærlig misrøgt, end man kan forestille sig, og selvom hans tidligere ejer blev hans engel, der reddede ham fra forfærdelige forhold i Rumænien, og som har gjort alt, hvad der stod i hendes magt, for at give ham et liv fyldt med lutter gode ting de sidste 7 måneder, så måtte hun erkende sine egne begrænsninger.

Rex leder derfor efter en meget specifik familie, der personligt har haft misrøgtede/nervøse hunde før, så man har indgående kendskab til, hvordan det håndteres korrekt. Ligeledes skal hans kommende familie kunne tilbyde ham et hjem i hus i landlige omgivelser, så der er mindst muligt udefrakommende støj og uro, der kan spolere arbejdet med ham. 

Den flotte fyr, som fortjener det bedste af det bedste, har også galoperende separationsangst, men er til gengæld hamrende glad for andre hunde, især tæver, så  familier, der har en god, stabil, neutraliseret tæve i forvejen, som ville kunne hjælpe til med Rex i hans videre positive udvikling, vil vi også lægge vægt på.

Vi kommer til at foretrække familier med polarhunde-erfaring, men fordi der er mange parametre, der skal spille for at Rex lander det rigtige sted, så vil vi naturligvis kigge lige så meget på erfaringen med hunde, der har mishandling med i bagagen.

Kan man opfylde ovenstående, som er de basis-krav, Rex har brug for er helt på plads, for at hans nye liv kan kickstartes på det bedst tænkelige fundament, så tøv ikke med at møde op i Dyreværnets åbningstid.

Rex har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;