Oprettet 1. oktober 2020

Coton de Tulear - Bomuldshund





Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
7 år og 4 måneder



Annoncebeskrivelse

Søde Plet har om nogen en tung bagage med sig, og vi leder efter det hjem som kan rumme ham.
Da han kom ind, var pelsen filtret helt ind og havde ingen interesse i at vi kom i nærheden af ham, og slet ikke at vi skulle røre ved ham.
Under bedøvelse barberede vi hele hans pels helt ned og han har været igennem er stor tandoperation, da han havde meget ondt i sine tænder. 23 tænder fik han opereret ud.
Han har ikke været vant til gåture og han har ofte været lukket inde i et skab
Nu er han blevet en glad hund. Han er begyndt at få tillid til mennesker, og mærker hvordan livet også kan være, fyldt med oplevelser, gåture og masser af kærlighed og forståelse.
Vi søger et hjem som har erfaring i hundesprog og som har interesse i at træne daglig håndtering helt fra bunden, hvilket kommer til at kræve tid og tålmodighed.
Plet er glad for andre hunde, og vi tænker han kan have godt af en god rollemodel, som han kan læne sig op af. Plet er intakt.
Når hans pels er vokset ud, vil der være en del pelspleje, hvilket også skal trænes, for det har ikke tidligere været praktiseret
Nyt hjem skal være i hus med have, for Plet gør en del, og det er noget som nyt hjem skal træne fra start. Da Plet skal ud og lande i et roligt hjem, søger vi et hjem uden børn.
Plet har gennemgået noget af en udvikling på den tid han har været hos os, han er en lille charmer og skal nok gøre opmærksom på sig selv hvis han bliver overset. Han kan godt være lidt reserveret overfor nye mennesker, men når han har set dig lidt an, og han måske har fået en godbid så bliver I snart venner.
Plet er en hund med ar på sjælen og derfor kræver det noget særligt at komme i mål med ham. Der er dog en livline på hunde med særlige behov, hvilket betyder at vi altid vil er klar til at rådgive - også når han er rejst i nyt hjem

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;