Oprettet 28. september 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 mdr.
Farve
Farve
Hvid og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
28. september 2020
Placering
Placering
7400 herning
Mor
Mor
Cocker Spaniel
Far
Far
Springer Spaniel
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Hej
Jeg hedder Buster og jeg er en blanding af en cocker spaniel og springer spaniel ft, på 14 uger på onsdag. Jeg kommer fra Sjælland og har boet sammen med mine nye ejere i 5uger.

Jeg er en meget nysgerrig, lærenem hund med meget gåpåmod og hvis jeg selv skal sige det, har jeg meget krudt bagi. Jeg elsker at lære nye ting og mental og fysisk aktivering. Jeg elsker at være udenfor. Der hvor jeg kommer fra var jeg nærmest ude hele dagen, men mine nye ejere har ikke mulighed for at jeg kan ligge ude i en have.

Jeg søger en ny familie, som har en større viden om min race og om hvordan jeg skal trænes og aktiveres. Mine nuværende ejere gjorde det bedste de kunne udfra de omstændigheder de lever deres liv i lige nu og de har måttet erkende at de kunne give mig det som jeg kræver. Jeg kan se at de har svært ved at sælge mig til en ny familie, men de ved også at det er det bedste for mig.

Jeg har øvet sit, dæk, stå og er begyndt at øve gå pænt, noget af det er jeg ret god til og andet lærer jeg med tiden. Jeg er ret god til at tisse og lave udenfor, men indimellem sker der uheld indefor

Jeg er prissat til 6500 og hvis det har interesse kan mine ting medkøbes.
Jeg har lige fået min 12 ugers vaccination og var blevet chippet inden mine nuværende ejere hentede mig. Jeg har papirerne i orden.
Jeg er dog uden stamtavle.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;