Oprettet 23. september 2020

mix, hund, 4 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
8940 Randers SV



Annoncebeskrivelse

pipi - 15 kg / kastreret . Pipi er trods navnet en herre på 4 år fra Tuzla - En kærlig og trofast herre. pipi. er ikke flokhund, han vil gerne have sin ejer for sig selv - og har styr på hvor ejer er. pipi har det vi kalder kommode ben på forbenene , og er en smule højere bagtil iforhold til forparten, det bevirker at Pipi får en gang stilling som gik han ned af bakke .
Det har på nuværende tidspunkt ingen betydning men kan med tiden give ham gigt , dette er konstateret ved dansk dyrlæge . Pipi er en Kærlig dreng, men han er usikker, grænsende til tilbage trukket overfor mænd, som giver sig udslag i de har ved første hånd møde svært ved at kalde ham til sig - dette arbejder vi selvfølgelig med .
Derfor leder Pipi efter et hjem , hvor han sammen med en Dame gerne med alder kan få et godt liv sammen - pipi vil knytte sig tæt til sin ejer og er ikke en hund der vil fungerer med for meget alene hjemme tid . pipi er vaccineret , er chipset og er kastreret. - han er almen tjekket . Kontakt os ved interresse for Pipi som kan besøges i Randers .

Oplysninger:
Racer: Mix
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;