Oprettet 22. september 2020

Shih tzu blanding, hvalpe, 3 uger , salgklar 25.10.20





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
2620 Albertslund



Annoncebeskrivelse

Vi har for 3 uger siden fået et fantastisk kuld hvalpe, og disse 4 er klar til at flytte hjemmefra d 25.10 ??

Vores Olga der er moren er kvart shih tzu, kvart bomuldshund og halv Malteser og faren Alfie er hel shih tzu ??

Vi forventer at vores hvalpekøbere har sat sig godt ind i hvad det indebærer at få hund, og er parate til at bruge meget tid og energi på deres lille nye hvalp ?? Hvalpene er allergi venlige og fælder ikke.

Vores hvalpe bor i vores stue og tilvænnes et almindeligt familieliv med lyde, børn, andre hunde osv. De nusses og er i hænder mange gange hver dag, så vi kan tilbyde en hund der er fuldstændig socialiseret og vant til at blive nulret ??

Vi tager 10.000 kr for en hvalp og den er selvfølgelig chippet, vaccineret, har fået ormekur og Reg i dansk hunderegister. Der bliver lavet sundhedsbog og de dyrlæge tjekkes inden de flytter hjemmefra. Der medfølger en lille startpakke med en overgangsportion af den mad vi har serveret for hvalpene, og så laver jeg altid en lille mappe hvor jeg beskriver graviditet, fødsel og tiden hos os mm.
Derudover laver vi en Facebook gruppe for dette kulds nye ejere så man kan følge lidt med i de andre søskende og give hinanden tips og råd...det plejer at være hyggeligt ??

Vi bor i Albertslund på sjælland...og ved interesse er man velkommen til at komme og se vores små basser ??

Ved reservation skal de første 3000 kr betales...dem betaler vi ikke tilbage hvis i fortryder. Derefter sender vi billeder og i er velkomne til at komme og besøge dem så meget i vil inden afrejse. Vi holder "åbent hus" hver tirsdag og torsdag kl 16-18 og søndag kl 15-17 i alle ugerne inden de flytter hjemmefra. Hvis afrejse tidspunktet ikke passer tager vi dem gerne nogle ekstra dage/uger, men det er desværre ikke muligt at hente hvalpene før tid.

Billed 5 og 6 er mor Olga og Billed 7 og 8 er far Alfie

Kun seriøse henvendelser besvares og prisen er ikke til forhandling


Racer: Shih tzu blanding
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 25.10.20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;