Oprettet 22. september 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Dansk / Svensk Gårdhund-blanding
Farve: Sort/hvid
Køn: Hun
Vægt: 7,5 kg
Alder: 6 år
Pris: 3000,00

Tilbage i august blev denne lille skønling fundet løbende herreløs rundt i området omkring Ishøj Station, og der var ingen i området, der ville kendes ved hende. Da hun er udenlandsk chippet, har vi haft sat et større detektivarbejde i gang for at få hende genforenet med sin ejer, men desværre har ingen af vores mange forsøg båret frugt, og vi skal derfor nu have fundet en ny familie til denne lille pige, vi har døbt Rihanna.

Når vi, som i dette tilfælde, ikke har en ejer til at fortælle os alt om Rihanna, så giver det sig selv, at hun er en pige, der kommer med en masse ukendte faktorer, og der vil være mange spørgsmål omkring hende, vi ikke kan svare på, så hendes nye familie skal være forberedt og kunne håndtere lidt af hvert.

Typemæssigt vurderer vores dyrepassere og hundetrænere at hun minder rigtig meget om en dansk/svensk gårdhund, men hun er formentlig en blanding af en gadehund. Et seriøst gadekryds.

Super sød, opmærksom og frisk, vil rigtig gerne på tur, lære nyt og opleve verden. Hun er kommet meget ned i stress efterhånden og viser en meget mere kærlig puttehund-side., som vi ikke så lige i starten hos os.

Hun vil trives bedst i et hjem, hvor der er en hjemmegående, som hun kan få lov at følge med rundt hele dagen. Alene hjemme kan i hvert fald helt klart blive en udfordring, hun er meget ked af at blive efterladt og er meget vokal.

Hun er derfor ikke egnet i lejlighed og skal ud til hus og have hos nogen, der enten er hjemme hele tiden eller hvor hun kan komme med sin ejer rundt. Hun er heller ikke egnet som førstegangshund, når hun kommer med så mange ukendte faktorer.

Store hundevante børn tænker vi umiddelbart er ok, hun skal bare ikke køres op i stress. Det med stressniveauet er noget man skal være obs på, for hun stresser meget let.

Med andre hunde har hun været ok med at gå parallelture, tænker at hun bedre kan introduceres til andre hunde nu hun er mere i ro, men at hun nok er bedst som enehund.

Sidst men ikke mindst, så er hun sjov, en fantastisk lille hoppebold og mere følsom end man lige tænker ved første indtryk. Super dejlig lille snude, med både en putteside, men også en meget aktiv side, som man absolut skal være forberedt på.

Hendes alder er et rent gæt fra vores dyrlægers side ud fra standen på hendes tænder. Derfor kan hun teknisk set både være yngre eller ældre, end det vi har gættet på, da hun er svær at aldersbestemme.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;