Oprettet 20. september 2020

Blandingsrace, hund, 6 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 år
Placering
Placering
5500 Middelfart



Annoncebeskrivelse

Ingeborg er en blanding af pomeranian og chihuahua på 2,2 kg, som bliver 7 år d. 14 februar 2021. Hun har været i vores familie siden hun var 9 uger gammel. Ingeborg er sød og kærlig, vant til at være i sofa og seng, og ligger gerne og putter/sover på dit skød hele dagen. Hun elsker alle mennesker med det samme hun møder dem.
Hun er vant til kat og børn.
Hun trives kun med andre hunde hvis de lader hende være. Hun gider hverken snakke eller lege med dem, men hvis de lader hende fuldstændig være, er hun okay med de er der. Ingeborg er en udbryder dronning, der gerne undersøger området omkring sig på egen hånd, derfor er det vigtigt at luftning enten foregår i snor eller i en meget nøje indhegnet have.
Hun er renlig, men har desværre aldrig formået at lærer selv at sige til når hun vil ud, så hvis du ikke registere det er tid til luftning, besørger hun indenfor. Hun gø’er kun, når hun kan høre at der kommer nogle, og stopper ligeså snart hun ser hvem det er.
Hun tigger i forbindelse med mad, og er meget madglad. Man skal forvente faste udgifter på negleklipning ved dyrlæge, hun har aldrig fejlet noget - men trænger gevaldigt til at få renset tænder. Ingeborg skal ud til en familie uden børn. Kun skriftlige henvendelser. Opkald besvares ikke.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 6 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;