Oprettet 19. september 2020

Blanding , hund, 2 år , salgklar Dd





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4960 Holeby



Annoncebeskrivelse

Hej hunde venner. SØGER!. Hvem er vi først og fremmest?. Vi er et par på 27år og 33år, der er bosiddende i et hus på 155kvm med tilhørende have på Lolland, med en lille datter på 19mdr. Vi har et stort hjerte for hunde.
Bag vores hus er der en større mark.
Vi er begge to meget hjemme, dvs der er altid en hjemme, huset er kun tomt, ved handleture, lægebesøg, o. lign og aldrig mere end max 2t af gangen. Vi søger en ven af familien, men ikke for en hver pris, forstået på den måde, vi har været rigtig uheldige med hunde. Vi har fornyligt haft en OEB på 6år, der viste sig at være aggressiv efter meget få dage, bare ved de mindste hårdere toner eller vild leg mennesker imellem, var han klar til at markere/bide, hvilket for os ikke fungerer i og med, vi har en lille pige på 19mdr, så ham måtte vi desværre aflevere tilbage til tidligere ejer, da vi må sætte egen og datterens sikkerhed fremfor alt.
Vi har ydermere fået overdraget syge hunde, vi har måtte aflive efter meget kort tid. Så vi har god tålmodighed ift ventetid på hunden. Vores krav: . Han hund.
Min 2år.
Renlig.
Godmodig.
Småbørnsvenlig.
Ikke aggressiv.
Sund og rask.
Ingen importerede gadehund.
Familiehund.
Helst mellemstor. Vores race erfaring: . OEB.
Rottweiler.
Boxer.
Chihuahua.
Bogue De Bordeaux.
Labrador. Vores indstilling til at holde hund:. Vi er her for hundens bedste, vi har valgt den, den har ikke valgt os! Det er vores ansvar, den får det bedste liv! . Skulle du/I have hunden vi søger, hører vi meget gerne fra dig/Jer. Vi køre gerne efter hunden på hele Lolland, Falster, Syd og Vestsjælland.
Men du/I som ejer(e) er også mere end velkommen til at komme herned med vovse, for at se hvordan vovse måske kommer til at bo, for at give dig/Jer ro i sjælen.
Skriv herpå dba, vedlæg gerne et nr, og vi ringer, når det passer dig/Jer.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Dd

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;