Oprettet 17. september 2020

papillon pomeranian blanding, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2100 København Ø



Annoncebeskrivelse

Papillon Pomeranian, hund, 2 år. Søger nyt hjem til min skønne elskede Mollie
Det med grædende hjerte at vi søger et nyt hjem til vores elskede hund. Da jeg desværre ikke har mulighed for at have hende i den lejlighed hvor jeg bor længere.
Mollie bliver 2 år til november, og vi har haft hende siden han var 8 uger gammel. hun er både kælen, legesyg og så er hun næsten renlig (kan have problemer i nye omgivelser). Hun er blanding af Papillon og Pomeranien, hun fælder derfor en del. Jeg ønsker en familie der har haft hund før som ved lidt om hvad det kræver at have hund som hende og som ønsker at beholde hende til den dag hun ik er her mere og så påtænker jeg ogs det skal være en familie med ikke for små børn. Hun elsker mennesker, kan med de fleste hunde og er en meget smuk og loyal hund. Hun gør en gang imellem som ligger til racen og kan også sagens være alene hjemme. Jeg forbeholder mig retten til selv at vælge hvilken familie der passer bedst til Mollie.
I kan sende mig en sms eller skrive og fortælle mig en lille smule om hvem i er. BESVARE IKKE OPKALD
så hvis i vil tages i betragtning så skriv istedet . Ps. Prisen er ikke til forhandling, da det er meget dyrebart for os at skulle skille os af med hende, vi vil derfor gerne sikre os mest muligt, at hun får et hjem hvor der er råd til hende i økonomien.


Racer: Papillon pomeranian blanding
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;