Oprettet 17. september 2020

Alaskan Malamute





Race
Race
Alaskan Malamute
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Alaskan Malamute
Farve: Ulvegrå
Køn: Han
Vægt: 34,7 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Njord er muligvis verdens mest uimodståelige Malamute, der elsker ALT med puls, som han bliver præsenteret for. Han skal ud til hus og have, og har været vant til lange vandreture i udlandet sammen med tidligere ejer, hvorfor han også har gyldigt pas.

Selvom Njord er bjergtagende og helt fortryllende, så kræver vi mange års erfaring med polarhunde, for at komme i betragtning til ham. Har man ikke det, kan man desværre ikke ansøge om adoption af ham.

Med Njord er det tydeligt at mærke, at der er lagt enormt meget kærlighed i ham, og han er aktiveret efter alle kunstens regler både med træning og han har også fået lov til at prøve kræfter med at trække. 

Njord er ekstremt kontaktsøgende og har brug for en super kærlig familie, der er meget sammen med ham, da han har det meget svært med at være alene. Der kan godt være børn i Njords nye familie, men han knytter sig kun til voksne, og det er derfor uhyre vigtigt, at de voksne i familien har tiden til denne Bamse, selvom der måtte være børn også. 

Han kommer med en kæmpe begejstring for stort set alle andre hunde, med mindre de kommer med en dårlig attitude. Han er sindssygt godt socialiseret, og har også boet med anden hund i tidligere hjem. Han vil SÅ gerne andre hunde, så er der ikke anden hund i hans kommende hjem, skal hans familie sørge for at have et godt socialt liv med andre gode hunde, så han får sin dosis hund via en masse gode hunde-venner. Katte er han lidt nervøs overfor, men ville sikkert godt kunne bo sammen med en kat, der er vant til hund. 

Alt i alt er Njord en skøn hund, når han får dækket alle sine behov. Han har indtil nu haft et verdensklasse liv med vandreture i udlandet, træk og masser af andre gode ting, og hans nye familie skal naturligvis kunne tilbyde noget der er mindst lige så godt.

Njord kommer dog med en kronisk mave-tarm-udfordring, der er blevet delvist udredt hos anden dyrlæge, og Dyreværnets dyrlæger har overtaget den resterende udredning. Hans mavetarm-kanal er meget sart og derfor modtagelig overfor infektioner og parasitter, og vi håber at hans immunforsvar bliver bedre med alderen, og hans nye familie kan være med til at booste dette.

Det er essentielt at han kommer på et kvalitets-foder, der støtter hans tarme bedst muligt, og at man inkluderer fiskeolier, fibre og i en periode også B12 vitamin. Og så er det vigtigt, at han holdes på det og ikke får alt muligt andet ved siden af. Om tre måneder, vil vi gerne foretage en kontrol-blodprøve på ham på Dyreværnets regning.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;