Oprettet 16. september 2020

Border collie Mille





Placering
Placering
6100 Haderslev



Annoncebeskrivelse

Mille mangler nyt hjem, hun er en dejlig lille bordercollie på 3 år, vejer 13-14 kilo. Vi har haft Mille i pension hos os meget ofte og kender hende særdeles godt.
Mille er sød, men meget sensibel, bange for rigtig mange ting, hun fungerer ikke i en by, hyrder cykler og biler, laver udfald mod andre hunde og nogle mennesker, Mille skal bo på landet et sted, hun er glad for rolige store børn/unge, men skal ikke i en travl børnefamilie, hun kan være alene i op til 5-6 timer men en familie med mindre alenetid vil være at foretrække.
Det ville være fint med et hjem ikke for langt fra os i Haderslev, det vil muligvis kræve et par besøg før Mille bliver tryg nok til at flytte herfra;) vi vil stå til rådighed med hjælp vedrørende adfærd resten af Milles levetid.
Har du lyst til lidt hundetræning og hygge i sofaen, har du et roligt hjem hvor du har mulighed for at skærme Mille når der kommer fremmede, har du event en stille og rolig mindre hund, har du tid og lyst til at arbejde med en utrolig sød og kærlig lille hund, så kontakt mig.
Hun er virkelig sød, men bestemt også et arbejde ????
Obs hjem før pris, men læs nu teksten før du henvender dig, hun kommer ikke Ud i en ung børnefamilie, eller unge studerende eller lignende og egner sig ikke til at bo i en by eller tæt på andre mennesker.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;