Oprettet 15. september 2020

Puddel

Race
Race
Puddel
Alder
Alder
9 weeks
Farve
Farve
Abrikos farve
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. september 2020
Placering
Placering
5000 Odense
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

en smuk tævepølshvalp tilbage til salg .. Jeg sælger kun til gode hjem, der virkelig har brug for hende ... Hun er blevet dyrlæge kontrolleret, ormekur og har alle dyrlægeregistreringer opdateret. Min hvalp er veluddannet og meget socialiseret. hvalp kommer med registreringspapirer og en sundhedsgaranti. Både mor og far er registreret. For mere information og fotos kan du sende en e-mail [email protected] post.com..
Hvalpene er født og opvokset med børn i huset, så de bliver vant til at interagere med børn i deres socialisering og kommer i deres hænder mange gange om dagen.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Puddel 7000 kr.

Puddel

2 super dejlige drenge sælges .. de vokser op i stuen - bliver vænnet til at omgåes børn og andre hunde .. de vil blive chippet - vaccineret - og fået ormekur... kom og se dem .. er der problemer til ...

Alder 5 uger
7130 Juelsminde

Puddel 12000 kr.

Puddel

Storpuddel han på 8 uger med DKK stamtavle efter højt præmierede forældre HD A søger et fremtidig hjem er vaccineret chip og sundhedsbog.

Alder 9 uger
6862 Tistrup

Puddel 3000 kr.

Puddel

KØBES KØBES KØBES KØBES Fam. på to voksne med hunde-forstand😊 Vi har i forvejen to Griffon Bruxellois (mor og søn) 7 og 8 år som jeg overtog fra opdrætter som skulle flytte og ik' måtte ha' dem m...

Alder
4220 Korsør