Oprettet 15. september 2020

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
choko
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. september 2020
Placering
Placering
2100 København Ø
Stamtavle
Stamtavle
DDH
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre nødsaget til at sælge vores yngste chihuahua Wilma på 1,5 år, da hun er blevet stresset efter flytning fra land til by.

Hun har derfor brug for hus og have, og hun har bedst af at være ene hund.

Da hun pt. er stresset kræver hun opmærksomhed og tålmodighed, da hun er meget på vagt. Dette har vi ikke oplevet gennem de første 12 måneder af hendes liv, da vi boede i hus.

Wilma blev fejl-diagnostiseret med epilepsi som nyfødt hvalp, men vi har efterfølgende fået hende udredt ved egen dyrelæge, da vi aldrig oplevede anfald. Det har vist sig, at hun ikke har epilepsi. Dette er konstateret via blodprøve analyse ved laboratorium i Tyskland via dansk dyrelæge.

Der er fart på Wilma samtidig med at hun elsker at putte sig ind til en. Hun knytter sig rigtig meget til ejer, og derfor er det yderst vigtigt for os, at det bliver et blivende hjem.

Wilma er en lille fis på 1,8 kg., og derfor skal der ikke avles på hende! Hun er en alfa-hun, som pt. har det svært med andre hunde, hvilket vi dog ikke så før vores flytning, hvorfor ny ejer skal være forberedt på tilvænning overfor andre hunde.

Wilma bliver 2 år den 15/12-2020. Hun har stamtavle og hunde-pas.

Annoncen fjernes når Wilma har fundet det rette hjem, og høre du ikke fra os, så er det fordi hun er afsat til anden side.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;