Oprettet 13. september 2020

Old english bulldog, tæve, 2 år , m. stamtavle, salgsklar 12/09-20





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2600 Glostrup



Annoncebeskrivelse

2 år intakt tæve søger sin for evigt familie.
Jeg har haft Barbie siden hun var 8 uger, men efter hun har haft sin 3. løbetid og er blevet en voksen dame, kan hun ikke længere med min gamle hund.
Barbie er generelt usikker omkring fremmede hunde, og skal til et hjem uden andre hunde. Hun er renlig, går pænt i snor, har et OK indkald og er vant til at være alene hjemme. Barbie er ikke den skarpeste ske i skuffen, men hun synes det er sjovt at træne og så er hun ekstremt madglad, hvilket gør træning en del lettere.
Hvad Barbie ikke har i IQ har hun i charme: Hun er utrolig kælen, sidder gerne på skødet og skal nok gøre dig opmærksom på det, hvis hun ikke synes hun får nok nus eller opmærksomhed. Barbie er kærlig, legesyg og nysgerrig.
Hun er dog også en usikker hund, der nemt bliver stresset. Så man skal være indstillet på løbende at miljøtræne med hende. Pt. bor hun ude af byen og er helt rolig ved får, heste, og en svag trafik med biler, motorcykler, gående, cykler og barnevogne. Barbie har været en del sammen med min niece på 3-4 år, men skal til et hjem uden børn, eller med børn der er så store at de kan forstå og respektere hendes grænser. Barbie er sund og rask, har alle sine vacciner, hundepas og stamtavle fra DDH, men hun skal IKKE avles på. Hun er fra Elmbaek's og hendes forældre er sundhedstestede. Vi har tid til at vente på det rigtige hjem.

Oplysninger:
Race: Old english bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 2 år
Køn: Tæve
Salgsklar pr.: 12/09-20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;