Oprettet 11. september 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Cocker Spaniel-blanding
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 19,6 kg
Alder: 11 år
Pris: 3000,00

TROLD OG SIF SKAL UD I NYT HJEM SAMMEN.

Trold og Sif er det ubetinget  sødeste, blideste, blødeste hundepar, vi længe har haft imellem hænderne, og deres historie er fuldkommen hjerteskærende.

Deres højtelskede ejer, som de har tilbragt hvert et minut sammen med i hele deres liv, er desværre ikke længere iblandt os, så det har været et hårdt slag for de to lækkerheder her.

De er meget knyttede til hinanden, og skal derfor fortsætte deres liv sammen, og deres nye familie skal være fuldt ud indforstået med, at de med stor sandsynlighed ikke kan være alene hjemme, eftersom de aldrig har prøvet det. Det må ikke blive et problem fremadrettet, og deres nye familier skal derfor have flere forskellige løsninger på hånden, så de to ikke lades alene.

Begge dejligheder er glade for alt og alle. De har en let forsigtig side nogle gange, men elsker opmærksomhed fra både voksne og børn, de har mødt og de er også gode i deres møde med andre hunde. Vi har ikke viden om deres forhold til katte, men det er virkelig svært at forestille sig, at der skulle være nogen eller noget disse to hårboller ikke kan lide.

Trold har her hos os fået sig en tandrens, så der er styr på tænderne for nu. Der følger en del pelspleje med Trold ligesom man også skal være meget opmærksom på hans "cocker-ører", der kan give en overvækst af svamp og ørevoks, så det skal der holdes godt øje med. Grundet hans alder, så skal han fodres med et ledstøttende kvalitetsfoder, gerne med diverse gode tilskud, så hans led og knogler har de bedste betingelser her i hans senior-tid, hvorfor det også er vigtigt at han lige taber sig en lille smule.

Trold er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;