Oprettet 11. september 2020

Bullmastiff





Race
Race
Bullmastiff
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Brindle
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
11. september 2020
Placering
Placering
2650 Hvidovre
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

OBS! Kun 2 tilbage.

Vi har 2 lækre bisser tilbage. 75% mastiff 25% rottweiler. Depositum 2.500, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

1 Han og 1 tæve tilbage, begge brindle. Forventet vægt 70-90kg.

Tæve: vi kalder hende Dora (the explore), fordi hun altid er den første til at udforske det ukendte. Hun er ekstrem glad og halen pisker altid! Hun er nysgerrig og elsker mad og følger dig troligt over alt! Hun er glad for at lege med andre hunde og hvalpe, og alle bliver helt forelsket i hende når de møder hende. En gladere hvalp finder du ikke.

Storehan:vi kalder ham Coda, for han er en kæmpe bjørn! Han er meget madglad, når du altså har noget han kan lide! Han elsker alt legetøj og har det blideste sind. Han bliver rigtig stor og rigtig doven og rigtig dejlig.

Far hunden er en stor guldklump der kan med alle hunde og bare elsker at lege og gå ture. Han er ren mastiff og brindle I farven. Mor hunden, er en stor doven tøs, der bare elsker at hygge og få mad. Hun er desuden også besøgsven på et plejehjem og hos faste handicappede. Hun er halv mastiff og halv rottweiler og den røde hund på billedet.

Fra os har de fået en rigtig god start på livet. Det gode vejr har givet mulighed for både at være inde og ude, det betyder at de stort set er renlige allerede. De har mødt en masse mennesker, både børn, voksne og folk i kørestol.

Det her er hunden for dig, hvis du gerne vil have en hund der elsker at træne, er en solid vagthund og en trofast følgesvend! De har været hos dyrlægen og er chippet, vaccineret, sundhedstjekket, og har fået ormekur. Skriv til os

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;