Oprettet 30. august 2020

Chinese crested, flere hvalpe, 5 uger , m. stamtavle, salgsklar 21-09-2020





Race
Race
Chinese crested
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
9310 Vodskov



Annoncebeskrivelse

Chinese crested, 7 hvalpe på hhv. 3 uger og 5 uger. (5 hunner, 2 hanner). Alle får stamtavle, første vaccination og ormekur før salg. De er puff. Muligvis er en enkelt han en hårløs. Befinder sig i Kalundborg. PRIS mellem 10-12.000kr. Følg dem her:
`LINK FJERNET`. Info om forældrene: De er ca. 3 år, har stamtavler og alle er øjenlyst og de er ok! Ved almindelig helbredsundersøgelse er forældrenes led ok jvf. Sundhedsbog. Paco:(sort) far til de syv hvalpe er a°rva°gen, reserveret og skal lige se folk an før han ga°r over til dem, meget glad og kælen hund. Han gør hvis han mener der er fare pa° færde.
Paco har en skulderryg højde pa° 35og en længde pa° 45cm. Paco er super kvalitetspowderpuff, som holdes i kort pels, da han hader at blive redt. Fendi: (brun) mor til fire hvalpe på 5 uger (1 han), er en a°rva°gen, glad og selvstændig kælen hund, som selv kommer for at blive klappet, henter en, hvis noget er i uorden, ingen mad, en hvalp er udenfor kassen mm. Hun gør hvis hun mener der er fare pa° færde, sa° skal hun lige klappes lidt og roen indfinder sig igen
Hun elsker at jage fugle harer og fluer.
Fendis skulderryghøjde er 29og hun er 34 cm lang fra nakke til hale rod. Fendi er ha°ret ha°rløs, jeg har valgt ikke at barbere, kun studse. Coco: (hvid) mor til tre hvalpe på 3 uger (1 han), er meget stille og rolig og bestemt Hun forsvarer sine sma° meget ihærdigt. Hun er en rigtig kælepotte og vil helst være tæt pa° sit menneske hele tiden. Hun er lederen i flokken. Coco er 28cm høj og 38cm lang. Det er dog cirka mål. Coco er powderpuff.

Oplysninger:
Race: Chinese crested, stamtavle medfølger
Alder: 5 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 21-09-2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;