Oprettet 26. august 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Schæfer farver
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. august 2020
Placering
Placering
7470 Karup
Mor
Mor
Blandet hund
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Søde Flora søger en ny kærlig leder ????

Flora kommer oprindeligt fra Bosnien hvor hun blev fundet som ganske lille, men har været i Danmark hos os siden april 2019.

Flora er i dag en smuk hund på snart 2 år og vejer ca. 25 kg.
Hun er en rigtig sofahund (der nogle gange glemmer at hun er en lidt stor hund). Hun elsker nus og kæl når familien samles om hende.

Flora sætter pris på at sove dagen lang undtagen når det er spisetid, daglige gåture eller der bliver budt op til leg som hun hjertens gerne deltager i.

Flora er renlig og kan være alene hjemme en arbejdsdag uden problemer. Hun går okay i snor. Hvis muligheden byder sig og fristelsen bliver for stor holder hun sig ikke tilbage med at tage på eventyr alene. Hun kommer dog hurtigt tilbage ved indkald.
Flora elsker at få børstet sin smukke pels, men er dog ikke den store fan af negleklipning.

Flora søger et roligt hjem i hus med have. Hun er ikke begejstret for fremmede mennesker (gør) og hun søger derfor et roligt hjem der er indforstået med at dette er noget som skal trænes. Flora søger et hjem uden børn, men gerne med en ældre hund som hun kan støtte sig til.

Send gerne en hvis du har spørgsmål eller vil tilbyde Flora et kærligt hjem ???? da flora er adopteret gennem bosniske hunde som er en frivillig organisation her i Danmark skal man være forberedt på der vil blive aflagt et besøg inden overtagelse ????????

Skriv eller ring

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;