Oprettet 23. august 2020

Mastino napoletano Basse





Placering
Placering
5000 Odense C



Annoncebeskrivelse

Basse er en utrolig sød og kærlig Mastino Napoletano på 3 år (23-06-2017), som ny søger nyt hjem, da vores familieliv har ændret sig, og vi desværre har måtte erkende, at der ikke længere er tid og overskud til at kunne have ham.
Han søger kun et nyt hjem, hvis det rette kan findes, da han virkelig er en dejlig hund, men har brug for at, der bliver taget tid til ham, så han kan blive trænet og dette kan holdes ved lige.
Han er renlig og kan de basale færdigheder, men kræver vedligeholdelse af træning.

Vi ser at du/I har indgående kendskab til denne hunderace, så du/I er i stand til at afkode den ift. dens særlige sind. Med dens forhistorie i baghovedet er der fortsat tale om en race med et veludviklet vagt- og beskyttelsesinstinkt. Derfor ser vi ikke at du/I er førstegangshundeejere, da deres stærke, til tider dominerende sind sammenholdt med deres kæmpe kropsstyrke kan ende galt i de forkerte hænder. Mastino Napoletano er en race, som kræver en konsekvent, men kærlig opdragelse, og stiller krav om en familie med god tid til at have hund, og en stor forståelse for dens karakter. Derudover ser vi helst at der ikke er små børn i familien.

Vi håber at høre fra det perfekte match, og hvis der opstår spørgsmål, så giv endelig et kald.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;