Oprettet 10. august 2020

Fransk Bulldog





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
8½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Fransk bulldog
Farve: Brindle
Køn: Hun
Vægt: 14,5 kg
Alder: 8½ år
Pris: 3000,00

Må vi have lov til at præsentere allersødeste Karla, som vi har fået æren af at finde et nyt hjem til, da hun desværre ikke kunne forene sig med ankomsten af en lille baby i hendes tidligere hjem. Så nu har vi lovet Karlas tidligere familie at finde hende verdens bedste bulld-dog hjem, hvor hun kan leve som en dronning resten af sine dage.

Karlas drømmehjem er hos en bulldog-erfaren familie, som helst ikke har børn, og hvis der er børn, skal de være rolige og i teenageralderen og opefter. Katte er et no go og hvad angår andre hunde, så har hun det ok med de fleste - men Karla er også en selektiv hund, og hun er for eksempel ikke så vant til at omgås små hunde.

Er der noget, som hun ELSKER - så er det mennesker og hendes tidligere familie er sågar ikke i tvivl om, at kom der indbrudstyve forbi, ville hun kun hjælpe til. for det er jo hyggeligt med 'gæster'. Noget andet, som Karla i den grad også sætter pris på, er at ligge og putte i sengen og hænge ud i haven. Så hendes kommende familie skal fortsat kunne tilbyde hende et hjem med hus og adgang have.

Karla har tidligere været vant til at kunne være alene hjemme en almindelig arbejdsdag og dette skal selvfølgelig tilvænnes hende i hendes nye hjem med ro og tålmodighed.

Ellers er Karla en fransk bulldog - med alt hvad dette indebærer. Af den grund skal hendes kommende, erfarne familie, være indforstået med alt det, der kan følge med - når man byder denne race indenfor i sit hjem. Det gælder både slidgigt, tandsygdomme såvel som snævre luftveje. Karla har i forbindelse med indleveringen gennemgået et sundhedstjek hos vores dyrlæge - og de nærmere detaljer herom, vil man få oplyst, idet man møder op og lægger en eventuel ansøgning på hende. 

Søde Karla er bestemt et besøg værd og vi glæder os rigtig meget til at matche hende med sin sidste og perfekte familie.

Karla er steriliseret og har pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;