Oprettet 9. august 2020

Dansk Svensk gårdhund, hvalpe, 8 uger





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4850 Stubbekøbing



Annoncebeskrivelse

6 dejlige hvalpe kom til verden d. 13 Juli 2020 1 pige og 5 drenge. Jeg kan desværre ikke beholde dem selv, sa° de er klar til at flytte hjemmefra d. 6 September hvor de er 8 uger gamle. Den ene dreng er reserveret. Billede 1, 2, 4, 5, 6 er drengene
Billede 3 er pigen. De koster 7000kr
Ved reservering betales 2000kr forud som ikke refunderes.
Når hvalpene er klar til at flytte betales de resterende 5000kr. Ved afrejse er hvalpene chippet og vaccineret samt fået ormekur. Der medfølger en sundhedsbog. Mor Tulle er en dejlig tæve, hun er blanding af dansk svensk gårdhund og tjekkisk rottehund. Hun har det dejligste rolige og kærlige sind. Tulle er meget trofast, og hun passer godt på hele familien, hun er både vagtsom men også god til at komme og nusse og putte når man slapper af.
Tulles normalvægt ligger på ca 6-7kg. Far Babu er en flot og dygtig ren dansk svensk gårdhund, som er rigtig dygtig til at fange mus og rotter og kommer godt ud af det med andre husdyr. Han er lærenem og lystrer rigtig rigtig godt. Hans normalvægt er ca 14-15kg. Begge forældre og alle hvalpe er tricolore. Vi bor på landet uden for Stubbekøbing på Falster. Mine tre børn kommer ofte og besøger os da de bor lige ved siden, så de vil være vandt til børn og dagligdagens trummerum. Begge forældrehunde bor her hos mig. Jeg vil gerne vide lidt om jer der kunne være interesseret, i kan ringe eller skrive og fortælle lidt om jer selv.
Med venlig hilsen Michael.

Oplysninger:
Racer: Dansk Svensk gårdhund
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;