Oprettet 6. august 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Hønsehund / Labrador
Farve: Brun/hvid
Køn: Han
Vægt: 40 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Frido, en hyperenergisk hoppebold i sin absolutte begyndende teenage-alder, søger en familie, der har fuldstændig styr på, hvad sådan en flyvende bandit har brug for af både plads, og masser af det, træning og kærlig opdragelse.

Denne topcharmerende lækkermås blev en alt for stor mundfuld for tidligere ejer, der både med lille barn, for lidt timer i døgnet og allergi, der brød ud i lys lue, slet ikke var gearet til at dække samtlige af Frido's behov, selvom hjertet gerne ville og kærligheden til ham var enorm. Derfor er det netop en kæmpe kærlighedserklæring til ham, at give ham videre til en familie, der netop går og leder efter deres helt egen Frido-basse med alt, hvad han kommer med.

Fridos personlighed er bygget på en kerne af det pure kærlighed, hans energiniveau er meget højt og hans jagtinstinkter er stærke, men da han aldrig har modtaget nogen former for træning, så aner han SLET ikke, hvordan al den energi skal kanaliseres ud korrekt, så hans nye familie skal ville bruge ham til noget også, udover familiehund. Frido ville have rigtig godt af at kunne få brugt og testet sine evner for spor- og jagttræning, sådan så alle hans instinkter bruges til noget fornuftigt. Andre former for træning kan naturligvis også gøre det, men det er jo bare oplagt med en jagthund, at udnytte det til fulde, så det er primært det, vi går efter, at hans nye familie kan tilbyde, hvad træning angår.

Frido er glad for børn, men meget voldsom og ingen sans for sin egen størrelse og sin motorik, så vi skal have ham ud i et hjem, hvor han er barnet og hans behov er i centrum, men hvis der er hundevante og selvkørende teenagebørn, så burde det ikke være noget problem.

Denne flotte fyr kan være alene hjemme nogle timer, HVIS han er velaktiveret og stimuleret nok og korrekt inden, for ellers bliver der altså fundet på sjove unoder, der måske ikke er så sjove for hans nye familie. Man skal faktisk tænke på Frido som en stor, forvokset hvalp stadigvæk, hvor man skal starte forfra med alt, når nu han skal igennem et nyt skift.

Ellers er Frido bare verdens dejligste og livsglade LallePalle, en fjollerik, der kommer til at tage sin nye familie med storm, og hvis man udnytter hans evner og får kanaliseret alt hans indestængte energi ud igennem træning. Han er en stor, flot, tung og vanvittig stærk dreng, der kan være rigtig svær at holde nu her mens han stadig er utrænet.

Han skal ud til hus og have, væk fra hektisk byliv, og ud, hvor der er højt til himlen, åbne vidder og hvor det ikke gør noget, at han jagter katte og fugle. 

Det er vigtigt at man kan håndtere, at han kommer med ressourceforsvar overfor ting, han finder og henter, og han har et opmærksomhedsbehov, der tidligere er blevet håndteret forkert, hvorfor han bruger sin mund meget, når han keder sig, og det kan virke voldsomt. Dette skal naturligvis også kunne håndteres korrekt, men får Frido en funktion, et formål i sin nye familie, og hans hoved bliver brugt til noget konkret, så vil man med stor sandsynlighed kunne arbejde ham væk fra disse unoder.

Frido er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;