Oprettet 5. august 2020

Berner Sennen bl., hvalpe, 3 uger , salgklar 13/9-20





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4200 Slagelse



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige familiehund Maggie har fået et kuld skønne hvalpe på 5 tæver og 2 hanner. Hun fødte d. 19./7.-20 så hvalpene vil være klar til at flytte d. 13./9.-20. DER ER KUN 1 TÆVE TILBAGE
Hvalpene er født og vil vokse op midt i stuen og være vant til børn, andre hunde, katte og selvfølgelig at blive nusset og kysset konstant. Derudover vil de være vant til hverdagens larm, være alene hjemme og til at besørge i haven/der vil så småt være påbegyndt renlighedstræning. De vil inden afrejse have været på flere ture med mor og søskende hvor de bl. a. vil prøve at køre i bil. Vi har selv opdrættet Maggie og har også hendes mor, Chelsea.
Maggie er en blanding af Golden Retriever, Berner Sennen, Border Collie, Collie samt en lille smule Labrador. Faren til hvalpene er Golden Retriever, Berner Sennen og Border Collie.
De har begge et fantastisk sind og egner sig perfekt som familie hunde, da de er meget rolige og hengivne. Derudover er Maggie meget lydig og lærenem og elsker at appotere og at bade.
Aktivitetsniveauet er middel og pelsplejen er minimal på Maggie.
Når hvalpene er 8 uger vil de have fået ormekur, vacciner, sundhedstjek samt sundhedsbog, og chip med registrering til Dansk Hunderegister til de nye ejere. Derudover vil der medfølge en hvalpepakke med mad til den første tid, et tæppe samt en bamse som dufter af mor og søskende. Der vil også medfølge en mappe med købekontrakt og information om den enkelte hvalp mm. Man er velkommen til at komme og besøge sin hvalp flere gange efter aftale
Skriv en besked om hvem i er, hvis i er interesseret:

Vi forbeholder os retten til at takke nej til ejer hvis vi ikke mener det er et match.
Prisen for 1 hvalp er 8.000,- og der lægges et depositum på 2.000,- ved reservation som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

Racer: Berner Sennen bl.
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 13/9-20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;