Oprettet 4. august 2020

Chihuahua, hvalpe, 4 uger , salgklar 02.09.2020





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
3600 Frederikssund



Annoncebeskrivelse

Super smukke Chihuahua hvalpe. Vi er tre skønne han-hvalpe som er 4 uger. Vores mor er en sort korthåret Chihuahua og vores far er en cremefarvet langhåret Chihuahua (se foto 7+8) Vi er selv korthårede i disse farver: cremefarvet Zobel, en helt sort og en lys Zobel m. mørk maske og en enkelt hvid pote.
Vi har det dejligste temperament, er meget tillidsfulde, legesyge og så er vi sunde og raske,. I de næste uger bliver vi godt socialiseret, og vi vil blive tilvænnet diverse lyde, at blive håndteret af større børn, trænet til at tisse på avis og senere træning i at bære halsbånd og at komme ud i haven. Vi er opvokset inde i stuen, så vi er vant til at være iblandt mennesker hele tiden og til at lytte til deres tv og alle de andre underlige maskiner, de bruger i hjemmet
Vi bliver ormebehandlet, chippet og vaccineret, inden vi kommer hjemmefra og samtidig medbringer vi en hvalpepakke med foder og lidt andet godt. Vi koster kr. 7000 og det koster kr. 1000 at reservere en af os (disse fratrækkes selvfølgelig beløbet). Vi har ingen stamtavle, men er 100% Chihuahua.
Vi er klar til at flytte hjemmefra d. 2. september 2020, hvor vi vil være 8 uger gamle.
Vi søger derfor et dejligt, blivende hjem uden små børn - skriv et par ord om dig selv og det hjem du kan tilbyde en af os. Vi ser frem til at du besøger os en dag.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 02.09.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;