Oprettet 3. august 2020

Blanding/ labrador, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2800 Kgs. Lyngby



Annoncebeskrivelse

Lad mig på aller fineste vis dele denne skønne og unikke dreng med jer. River er 2år, Kastereret og en fuldstændig énere.
Ingen kan måle sig med River :-) . River er havens konge, hjemmets sofa kartoffel og bare generelt en rigtig livsnyder.
Han elsker mennesker, at give kys, løbe rundt og lege og putter - han har en rigtig sund appetit på nye opdagelser. River vil gerne bestemme i hundeflokken, hvilket har tildens til at stresse ham. Dette gør at vi har besluttet at han ikke skal ud i hjem med anden hund. Han kan godt være i selskab med andre hunde. Et drømme hjem for River er et hjem uden for byen/stille område og med ugeneret have.
Gerne en familie der er meget hjemme og som vil elske at bruge hans intelligente hjerne ifht træning. Vi har vurderet der ikke skal være små børn i hjemmet - han kan godt lide børn. River bor lige nu i pleje i Ringsted og leder derfor efter en blivende god familie.
Han er oprindelig fra Grækenland. Han er fundet få døgn gammel og er blevet flasket op og plejet efter alle kunstens regler. Har været i Danmark i omkring 1.5 år :-) . River har en for historik hvor han i tidligere hjem stressede over små ting. Vi har derfor haft adfærdstræner på ham - hvilket har givet en hel anden hund.
Vi stiller gratis denne træner til rådighed og forventer samarbejde med hende for han bliver i sin nuværende fantastiske tilværelse. Man skal være indstillet på, at River i starten ikke skal ud og gå tur. Det er vigtigt at han falder til og er tryg før han introduceres til verden udenfor havens/hjemmets trygge rammer.
Vi er overbeviste om, at han på sigt vil elske at komme ud og trave gode lange ture. Når man møder River, kan man ikke andet end at blive smask forelsket. Tænker du at han er noget for dig/jer, så kontakt os gerne på mail. email. River formidles via foreningen Dogs of Smaro.

Oplysninger:
Racer: Blanding/ labrador
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;