Oprettet 1. august 2020

Bomuldshund/Shih Tzu-Lhasa Apso, hund, 2 år , salgklar Nu

Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4450 JyderupAnnoncebeskrivelse

Omplacering. Varigt hjem søges til skønne Simba på 2 år. Han er født hos os og vi har nu fået ham tilbage, da ejerne har fuld tillid til, at vi med vores erfaring kan finde den helt rigtige familie til ham.
Simba er halvt bomuldshund og halvt Shih Tzu/Lhasa Apso. Han vejer 9 kg. og er ny-vaccineret. Han er en meget kærlig og social hund, er glad for børn og andre hunde. Han er renlig, nem at træne med godbidder, livlig, loyal, tillidsfuld, sund, vant til at gå tur, være alene 4-5 timer og køre bil.
De tidligere ejere elsker ham, men kan ikke længere håndtere hans instinktive alarmeren. Især efter der kom en baby til, har han gøet meget for at fortælle om alt, hvad der foregik i det tætte nærmiljø. Simba er med andre ord en ivrig og dygtig alarmhund, hvilket bomuldshunde jo oprindeligt blev avlet til at være.
Den nye familie skal derfor enten have et liv, hvor dette slet ikke er et problem, eller være indstillet på at arbejde aktivt, i trygge rammer og når han er faldet til, med at nedbringe hans gøen, evt. i samarbejde med en hunde-adfærdsterapeut. Hvis den nye familie har gode hunde/flokledererfaringer kan man komme rigtig langt, for Simba ønsker at gøre det rigtige. Han er meget opmærksom på sine mennesker.
Simba vil også egne sig fortrinligt til at indgå i en flok på en, eller flere, veltilpassede hunde. Han blev i øvrigt kastreret sidste år. Der medfølger gåsele, sundhedsbog, kurv, kørebur i nylon, livslang hotline, diverse legetøj og mad (Royal Canin) til de første dage, samt medlemsskab af vores facebookgruppe.

Oplysninger:
Racer: Bomuldshund/Shih Tzu-Lhasa Apso
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.