Oprettet 31. juli 2020

Cocker Spaniel





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
4 mdr
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Cocker Spaniel / Kleine Münsterlænder
Farve: Brunspættet
Køn: Hun
Vægt: 11,5 kg
Alder: 4 mdr
Pris: 3000,00

Aya er noget så frygteligt lækker og smuk. men hun er ikke for alle og enhver. Det måtte tidligere familie sande, da de som førstegangshundeejere fik taget munden alt for fuld med denne lille bedårende perle.

Man kan ikke komme uden om, at Aya kommer med et jagtinstinkt, der skal bruges, og man kommer derfor ikke i betragtning til hende, hvis man ikke har jagthunde-erfaring og hvis man ikke som absolut minimum er erfaren med spor- og jagttræning og netop går og leder efter en trænings-makker.

Hvis hun får udlevet jagtdelen, så vil hun trives storartet som familie-hund ved siden af, men hun ville IKKE kunne trives som familie-hund alene. Hun er skabt til at blive brugt og hun bliver en uvurderlig diamant at få mellem hænderne.

Hun har boet sammen med to store børn i 10-års alderen og har ELSKET det. Dog må børn i kommende familie ikke være mindre end det, for vi er nødt til at helgardere os og sikre, at der vitterligt er det fornødne overskud til Aya resten af hendes dage.

Indtil videre er hun kun blevet præsenteret for hvalpe-træning, hvilket hun er fuldkommen eksalteret med. Hun vil SÅ gerne arbejde, og det skal have højeste prioritet i hendes kommende hjem.

Hun leder efter hus og have hos en familie, der for alvor vil udnytte hendes store potentiale.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;