Oprettet 31. juli 2020

Lhasa apso

Race
Race
Lhasa apso
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 RødovreAnnoncebeskrivelse

Race: Lhasa Apso
Farve: Brun/hvid
Køn: Han
Vægt: 7,6 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Der ligger desværre noget uforklarligt i relationen mellem Balou og tidligere familie, da de flere gange har oplevet udadreagerende adfærd både overfor sin tidligere ejer og familiens børn, og selvom der har været en adfærdsbehandler ind over, så er det ikke lykkedes at knække koden til, hvordan man rettede relationen op igen.

Derfor er vi nu sat på opgaven, så Balou kan få en frisk start hos en ny familie med nye rutiner, nye gode relationer, nye vaner, mere træning og vigtigst af alt, ingen børn.

Her hos os er han blevet grundigt dyrlægetjekket, så årsagen til hans uheldige adfærd i tidligere hjem ikke skyldtes noget fysisk og/eller smerter et sted, og der har ikke været noget, der har sprunget i øjnene.

Vi oplever her hos os en aktiv, glad og kælen hund, men han har tydeligvis også sine bestemte sider og holdninger til, hvad han vil og ikke vil, så han er en stor personlighed.

Han elsker voksne mennesker generelt og er MEGET glad for andre hunde, og vi tænker derfor, at han ville have stor glæde af at komme ud til en social og livsglad ven eller neutraliseret tæve. Han har som gæst i andre hjem mødt katte uden problemer. Han har en enkelt gang oplevet en kattepote i snuden og mistede derefter interessen fuldkommen. og det kan man jo egentlig godt forstå.

Balou er ikke egnet som førstegangshund, da man lige skal vide, hvad man laver, hvis man oplever samme adfærd som tidligere familie, og meget gerne have erfaring med store personligheder i små kroppe, så man tackler ham korrekt fremadrettet.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Lhasa apso 7000 kr.

Lhasa apso

1 han og 1 hun. Søger kærligt hjem. Lasapso

Alder
6000 Kolding

Lhasa apso 2500 kr.

Lhasa apso

Teddy er en kærlig og trofast hund. Han er 3/4 Lhasa Apso, og 1/4 Mops, og fylder 5 år her til sommer. Han er vagtsom og utrolig kælen og elsker at putte sig ind til sine ejere. Vi er en familie på t...

Alder 5 år
9210 Aalborg SØ

Lhasa apso 2500 kr.

Lhasa apso

Teddy er en meget kærlig og rolig hund 3/4 Lhasa apso og 1/4 mops. Utrolig glad for børn, med et godt beskytter instinkt. Vi er en familie på to voksne og to børn ( 9&11 år) som elsker ham, men efter ...

Alder 5 år