Oprettet 30. juli 2020

Jack Russell Terrier





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
7 weeks
Farve
Farve
blande
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. august 2020
Placering
Placering
9300 Saeby
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse


Tre Jack Russell-hvalpe. Jeg ejer moren, der er en korthåret tri-farvet Jack Russell og er ret lang i benet. Faderen er et groft belagt kortere ben, Russ Russ. Han er blevet avlet gennem mange generationer af to ældre damer. Vi vil kun have folk, der vil give dem gode hjem, der virkelig har brug for dem, de er dyrlæge-kontrollerede, aformede og har alle dyrlægeopdateringer ajour. Mine hvalpe er veluddannede og meget socialiserede. Hvalpe leveres med registreringspapirer og en sundhedsgaranti. De er blevet loppet behandlet i 2 og 6 uger med frontlinjen. De er alle mikro-flisede.

Jack Russell hvalpe er født og opvokset med 5 børn i huset, så de er vant til at interagere med børn og komme i hænder mange gange. Så de vil udvikle sig til en perfekt familiehund. Du kan se hvalpene, når du vil, vi kan give dig vores adresse til visning, hvis det er for langt, kan vi muligvis transportere hvalpen sikkert til dit hjem ved en meget god og pålidelig kurerfirma.

Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem potentielle købere og ønsker at høre, hvad de kan tilbyde mine smukke hvalpe.

Kun alvorlige forespørgsler forbeholder jeg mig også retten til at sige nej til at sælge, hvis jeg ikke har en god følelse af det.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;