Oprettet 30. juli 2020

Rhodesian. Ridgeback, hvalpe, 4 uger , salgklar 27.08.2020





Race
Race
Rhodesian ridgeback
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
4295 Stenlille



Annoncebeskrivelse

8 skønne og nuttede Rhodesian Ridgeback hvalpe er klar til at finde deres nye familier efter en tryg opvækst hos mor Maggie og far Karlo.
- 4 tæver og 4 hanner.
- Hvalpene er uden stamtavle.
- Hvalpene får ormekur, vaccineres, chippes og har medfølgende Sundhedsbog fra vores Dyrlæge Evidensia Næstved.
Når de er klar til fast føde, fodrer vi med Golden Select. Alle hvalpene lever inde hos os og er en del af familien sammen med vores børn, andre hunde og katte. De vil blive luftet flere gange daglig,t hvor de leger med de voksne hunde, katte og familien og præges socialt.
De er vant til den daglige trummerum i familielivet, støvsuger, børnelarm osv. Karakteristisk for racen er at de er loyale, kærlige, trofaste, utroligt intelligente, modige, selvstændige og vagtsomme. Den har et roligt, blidt væsen og gør sjældent. Racen er tolerant, følsom og elsker selskab.
Ridgebacken har en helt særlig tilknytning til sin ejer og familie og er en fantastisk børnefamiliehund. Det er et venskab for livet. Rhodesian ridgeback er en yderst ren hund med meget lidt lugt, og fælder meget lidt. Vi vægter at opfostre harmoniske hvalpe med sund prægning fra mor, far og vores andre Ridgebacks samt at de lever side om side med os som familie. Vi forbeholder os retten til at guide i forholdet til valg af hvalp, afhængig af forskelle i sind og nye ejers behov og ønsker, for at sikre bedst mulige match og en god begyndelse.
Vi forbeholder os ligeledes retten til at vælge til og fra iblandt potentielle købere.
Hvalpene er ved overtagelse chippet, vaccineret og fulgt med loppekur og ormekur. Der medfølger hvalpefoder til periodisk overgang til eget foder, hvis man ønsker dette. Ved valg af hvalp betales et depositum på 2000kr, som IKKE refunderes, hvis køber falder fra. Når først man har haft Ridgeback er man fuldkommen solgt til denne fantastisk race. Se mere på vores hjemmeside:
`LINK FJERNET`. Vi ser frem til at høre fra jer.
Stine & Niklas

Oplysninger:
Racer: Rhodesian. Ridgeback
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 27.08.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;