Oprettet 18. juli 2020

Golden Retriever





Race
Race
Golden Retriever
Farve
Farve
Gylden
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
18. juli 2020
Placering
Placering
2860 Søborg
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi fik for en lille måned siden en hund - en skøn golden retriever-blanding. Det er en hund fra en portugisisk kennel, og det betyder, at man ikke ved noget om dens fortid. Vi har desværre måtte erkende, at vi ikke magter opgaven. Denne hund er simpelthen for frisk, og vi er bange for, at vi ender med at miste vores katte, fordi hunden jager dem every chance he gets.

Han er en rigtig sød, glad, kærlig, hengiven, afbalanceret, aktiv, selskabelig og tillidsfuld dreng. Han er utrolig glad for mennesker, herunder børn. Han er glad for andre hunde. Han ville elske en familie med have eller en familie der vil vil tage ham med på gode ture. Gerne en familie med erfaring med store aktive hunde der har brug for mental stimuli og træning. Alt i alt, en afbalanceret og godmodig dreng der vil gøre en familie rigtig lykkelig.

Skulle der sidde nogen derude, som netop sad og tænkte, at de ønsker at kaste sig ud i et hundeprojekt med en reddet gadehund (denne har dog ikke boet på gaden, den er indleveret af en familie af ukendte årsager), og gerne vil vide mere om ham her så kontakt os endelig.

Vi ville ønske, vi kunne magte ham! Han er virkelig en sød hund!☹️

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;