Oprettet 14. juli 2020

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
3 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Husky-blanding
Farve: hvid/sort
Køn: Hun
Vægt: 20,4 kg
Alder: 3 år
Pris: 3000,00

Bailey er indleveret sammen med sin bror Louis, da tidligere familie desværre stod midt i en flytning, hvor de to charmetrolde ikke kunne komme med. 

Ifølge aftale med tidligere ejer skal de to banditter ud til hver deres familie, for at de hver især kan få dækket samtlige af deres behov. 

De er begge vokset op i et hjem både med katte og børn, og katte ville Bailey godt kunne forene sig med igen, men børn er hun altså ikke begejstret for. Hvis der er børn i hendes nye hjem, så skal de derfor være store, hundevante teenagere + 15 år, men HVIS Bailey selv kunne vælge, ville hun helt klart foretrække et helt børnefrit hjem. 

Hun er mega charmerende pige, men også usikker og forsigtig, og skal støttes en del af sin kommende familie, så hun får opbygget lidt mere selvtillid.  

Hun ville elske, hvis hans nye familie har en velafbalanceret neutraliseret hundeven eller veninde til hende, der kan hjælpe hende med at blive lidt mere sikker på sig selv. hendes bror kan desværre ikke klare dette "job", da han ligeledes er meget forsigtig og usikker. 

Hun egner sig på ingen måde til lejlighed, og ej heller til by-hund. Hun skal ud til hus og have hos en familie med god erfaring med polarhunde, og deres behov. 

Mere info senere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;