Oprettet 13. juli 2020

Fransk Bulldog, hvalpe, 12 uger , salgklar 14-07-2020





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Jeg er kommet i en uheldig situation, så jeg skal desværre af med min dejlige Bailey. Det er bestemt ikke med god vilje, men af personlige årsager og derfor ikke noget med Bailey. Lidt om Bailey:
Hun er en tæve på nu 14 uger (2/4- 2020). Hun er en frisk pige. Hun elsker at putte og nusse og hygge i sofaen. Hun kan man alle hunde, både store og små, fordi hun er vant til at komme i hundeskoven. Hun kan sit og indkald 8 ud af 10 gange. Hun er ikke helt renlig, men en familie med den rette tid ville sagtens kunne lære hende dette, da hun er en meget lærenem hund. Bailey kan sagtens med børn. Hun har været vant til at være sammen med en 2-årig. Hun går fint i snor. Lidt om dig/jer:
Du/i har tid og overskud til at give hende en masse kærlighed og omsorg. I SKAL være et blivende hjem!!! I skal gerne have faste rammer, uden skiftende arbejdstider, da hun trives bedst med dette. Det fortrækkes hvis i har kendskab til racen. Hvis du/i vil høre mere, så kontakt mig endelig. Men jeg ville forbeholde mig retten til at vælge det rette hjem. Skulle i komme ud for den uheldige situation at i ikke kan have hende alligevel, så VIL jeg have at hun kommer tilbage til mig.
Der medfølger både: hundepude, foder og diverse legetøj.
obs. ikke 12 uger, men 14 uger.

Oplysninger:
Racer: Fransk Bulldog
Alder: 12 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14-07-2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;