Oprettet 10. juli 2020

Grand danois/hønsehund/bernersennen, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Vi har desværre måtte indse, at vi bliver nødt til at finde et andet hjem til vores søde og smukke hund, Unni. Vi flytter nemlig i lejlighed i byen.
Specifikationer:. Navn: Unni (et nordisk navn der betyder ny og elsket). Race: Angiveligt en blanding af Grand Danois, Hønsehund, Berner Sennen, Sankt Berner og Rottweiler. Alder: 2,5 år (født 3/12/2017) . Vægt: 33 kg. Højde: cirka 55 cm over skulderen. Hun er chippet og registreret i hunderegistret. Iflg. Bogen fra dyrelægen er hun født uden hale. Hun har nyligt været til et sundhedstjek og er sund og rask og har alle nødvendige vacciner. Bopæl: 8800 Viborg.
Hundesnore, negleklipper, børste, seng med tæppe og gitter til bil kan medfølge inkluderet i prisen.
Unni er en sød hund, der for nyligt er kommet over teenagealderen og er mere rolig. Hun elsker kæl og leg og skal bare have en masse kærlighed. Det er vigtigt, at hendes nye familie har god tid til hende, da hun ikke er så meget vant til at være alene hjemme. Selskabet af en kat eller en anden hund hjælper på dette. Hun elsker at gå ture i hundeskoven og møde andre hunde og er god med katte.
Hvis du er interesseret i at købe Unni, så skriv en besked herinde på DBA hvor du fortæller lidt om dig selv, din erfaring med hunde og hvorfor du tænker, at Unni passer ind i dit hjem. Så kontakter jeg dig så hurtigt jeg kan.  .

Oplysninger:
Racer: Grand danois/hønsehund/bernersennen
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;