Oprettet 8. juli 2020

Mix, hvalpe, 5 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 mdr.
Placering
Placering
5000 Odense C



Annoncebeskrivelse

ca 3. kg -. Video med. Ludvig og hans bofæller
`LINK FJERNET`
`LINK FJERNET`. Vinteren havde endnu ikke sluppet sit tag, og I et lille Skov område ved Tuzla blev vores ven opmærksom på at en lille familie Levede, hvoraf 2 små drenge som de yngste kun var få uger gamle .
Hele den lille familie kom i sikkerhed hos os og drengene fik navnene Balder og Ludvig. Ludvig har siden fået sine vaccinationer, er blevet almen dyrlæge tjekket og er nu ca 5 mdr -
Vi har besluttet at hjemtage Ludvig nu da vi dermed giver deres kommende hjem muligheden for at følge og præge ham tidligt. Det betyder også Ludvig ikke vil blive kastreret inden afrejse , og skal derfor når tiden kommer runde vores dyrlæge - dette er medregnet i formidlings gebyret og foretages af vores dyrlæge ved Randers , dette kan ikke fravælges . Ludvig er med deres ca 5 mdr hvalpe , og kommende hjem skal være klar til alt hvad hvalpe træning indebærer -. Man skal samtidig også være klar over at hos os har de to drenge levet i en større flok, som de mindste og er derfor på ingen måden nervøse for ret meget - Ludvig er en aktiv og glad dreng - vi vælger Ludvig kommende hjem ud fra den tankegang at han trods deres ca 2½- 3. kilo skal leve et dejligt aktivt hundeliv som vi ved han elsker . Ludvigs mor : 5 kg mix - far kender vi ikke. Ludvig formidles ikke til hjem med små børn grundet deres størrelse - lige ledes formidles vores dreng ikke til hjem uden udeforhold , der behøver ikke være store forhold men vigtigt det er der - kommende Ejer skal være min 25 år. Ludvig hjemtages af Potehjælpen vil ankomme til fyn med Eu godkendt Transport den 17 juli - Formidlings gebyr er 3800 kr , som er incl kastration i Danmark såfrem dette sker ved vores dyrlæge Adoptions gebyret indbetales ved reservation.

Oplysninger:
Racer: Mix
Alder: 5 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;