Oprettet 7. juli 2020

Chihuahua, hvalpe, 6 mdr.





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
6 mdr.
Placering
Placering
2880 Bagsværd



Annoncebeskrivelse

Sort chihuahua tæve.
Minnie er ren chihuahua, men uden stamtavle. Hun er udadvendt, nysgerrig, meget kælen og meget social overfor sine mennesker. Hun elsker at hilse på gæster. Hun er vokset op med begge sine forældre og er renlig. Hun har været 2 md hos et par med en ældre tæve som hun blev meget tryg ved, men hun er ofte forskrækket overfor større hunde, der prøver at hilse på hende. Chihuahua-racen er ret selvstændig og kan derfor godt blive ret dominerende i hjemmet.
Derfor er det vigtigt at hun kommer til hvalpetræning hos en hundetræner, så hun bliver positivt aktiveret og får nogle gode oplevelser med forskellige racer på hendes alder. Lidt om forældrene:
Mor har stamtavle og er desuden undersøgt for arvelige sygdomme. Hun har 6/6 saksebid. Hun er korthåret fawn med zobel langs ryggen. Hun er robust og selvsikker og god til andre hunde samt tålmodig med små børn.
Far er chokolade, langhåret og naturligvis også undersøgt for arvelige sygdomme. Han har et lille underbid, ikke arveligt. Hans temperament er vagtsomt og det tager lidt tid for ham at hilse på gæster, men han er meget legesyg og kælen når man bliver accepteret. Han kan en masse tricks og elsker at lære ny. Billede 1: Minnie 5md
Billede 2: Minnie 4 uger hos sin mor
Billede 3: Mor, far og Minnie
Billede 4 & 5: Minnie 8uger. Der er følgende udstyr i startpakken:
Chipmærkning, dyrlægecheck samt alle vacciner.
En pose Eukanuba hvalpefoder.
Flexline, sele med navn, vinterdækken, EU-pas, læderhalsbånd med sten, blød hule med pude samt skuldertaske hun er vant til at sidde i.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua
Alder: 6 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;