Oprettet 6. juli 2020

Pomeranian





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
8 uger
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Pomeranian-blanding
Farve: Fawn
Køn: Hun
Alder: 8 uger
Pris: 3000,00

For at komme i betragtning til disse to vanvittigt skønne hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid.

Vi modtager IKKE ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre.

Der kan ansøges om adoption af hvalpene ved personligt fremmøde:

Tirsdag d. 7/7 ml. kl. 9-11.

Onsdag d. 8/7 og torsdag d. 9/7 ml. kl. 15-17.

Herefter vil Dyreværnets personale matche to meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed. 

Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal man kunne møde op og overtage hvalpen mandag d. 13. juli kl. 13.

Verdens sødeste hundemor Malou blev overdraget til os for cirka to måneder siden, da hun blot var en hvalp, der havde fået hvalpe. Hun skulle efter sigende være papillon-blanding, men vi må nu sige, at hun mere ligner en pomeranian-blanding, hvilket hende underskønne hvalpe også gør. 

Kuldet er et hovsakuld som følge af et ikke opdaget rendezvous, hvorfor der også er tvivl om, hvem faderen er af to muligheder. Faderen kan enten være en anden Papillon/Pomeranian eller en Cairn Terrier. Ud fra udseendet på de to små hårboller, så hælder vi dog mest til at tro på første mulighed.

Plejemor fortæller om Moloko:

Moloko er en lille forsigtig pige, der ikke som sådan rigtigt gider de helt vilde lege, som brormand er helt pjattet med, så går hun ind og gemmer sig under sofaen. 

Moloko var den første af de to hvalpe, der fik øjne og også først til fadet, da de begyndte at blive præsenteret for fast føde. DET var et hit!

Hun er en vaskeægte puttegøj, der elsker at blive nusset og ligge i arm. Hun er rolig og forsigtig, og skal nok have lidt hjælp til at få lidt selvtillid bygget på. 

Det er vigtigt, at hendes familie ikke pylrer om hende, så man dermed forstærker hendes forsigtige personlighed, men derimod giver hende rigtig mange nye, positive oplevelser i hendes tempo. Hvalpetræning er et rigtig godt sted at starte, så vi kommer til at lægge vægt på en familie, med stort overskud til det projekt. 

Vi ser også gerne, at man har haft hund før, så man ikke kommer til at håndtere hendes forsigtighed forkert, og dermed får den modsatte effekt, end det selvtillidsboost, hun har brug for på sigt, hvis hendes forsigtighed fortsætter.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;