Oprettet 6. juli 2020

Pomeranian





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
8 uger
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Pomeranian-blanding
Farve: Mørk
Køn: Han
Alder: 8 uger
Pris: 3000,00

For at komme i betragtning til disse to vanvittigt skønne hvalpe, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid.

Vi modtager IKKE ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail, og vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til afstand, hvis man bor langt væk fra Rødovre.

Der kan ansøges om adoption af hvalpene ved personligt fremmøde:

Tirsdag d. 7/7 ml. kl. 9-11

onsdag d.8/7 og torsdag d. 9/7 ml. kl. 15-17

Herefter vil Dyreværnets personale matche to meget heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed.

Hvis man bliver godkendt til en af disse små banditter, så skal man kunne møde op og overtage hvalpen mandag d. 13. juli kl. 13.

Verdens sødeste hundemor Malou blev overdraget til os for cirka to måneder siden, da hun blot var en hvalp, der havde fået hvalpe. Hun skulle efter sigende være papillon-blanding, men vi må nu sige, at hun mere ligner en pomeranian-blanding, hvilket hende underskønne hvalpe også gør.  

Kuldet er et hovsakuld som følge af et ikke opdaget rendezvous, hvorfor der også er tvivl om, hvem faderen er af to muligheder. Faderen kan enten være en anden Papillon/Pomeranian eller en Cairn Terrier. Ud fra udseendet på de to små hårboller, så hælder vi dog mest til at tro på første mulighed. 

Plejemor fortæller om Melvin: 

Melvin er SÅ klar til at opleve verden og er altid frisk på nye eventyr. Der er BARE fart over feltet, og han er altid den første til at undersøge nye ting.

Han har ikke tid til at putte i armen, der skal leges og opleves, og giver sin mor masse af udfordringer, leger vildt med hende og er MEGET vedholdende, når der skal findes en tår mælk. 

Denne vedholdenhed har han også i alt andet, han foretager sig, så der er MEGET selvstændighed i ham garanteret også blandet med en god portion stædighed.

Han har ingen stopknap, og bliver ved og ved, selvom han bliver sat på plads flere gange, men naturligvis rammer trætheden også en lille bamsebjørn engang i mellem, og så er der ro. 

Han har fra starten været størst og først til at finde mors pat, hvilket man også igennem hele forløbet har kunne se på ham, da han mildest talt har været SÅ tyk! En ordentlig hårbolle, som har været rigtig godt i stand og ikke har manglet noget, først til at gå, først til at få tænder og til at løbe og lege rundt overalt.

Melvin springer bogstaveligt talt ud i verden, med gå-på mod uden lige og fuldkommen uden frygt. 

Han ville have godt af en familie med en ung, livlig, velafbalanceret og aktiv hund i forvejen på, som kan både opdrage på og lege med Melvin. AL den energi, som Melvin bringer til fadet, skal udnyttes til noget fornuftigt, og vi kommer til at lægge vægt på meget træningsmindede familier.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;