Oprettet 4. juli 2020

Boxer, hund, 8 mdr.





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
8 mdr.
Placering
Placering
8920 Randers NV



Annoncebeskrivelse

Maggie søger nyt hjem ?? . Lidt om hende:
Hun er en ren boxer hvalp fra 21 oktober 2019, dog uden stamtavle. Hun har sundhedsbog. Hun er et cherryeye, dette genere hende ikke og er IKKE farligt, men anbefales fjernet. Dette koster omkring 2500-3200. Hendes snue er perfekt, så der burde ikke komme luftvejsproblemer. Hun har underbid. Hun er glad for mennesker, og kan godt sammen med børn. I mødet med mennesker, bliver hun så begejstret at hun hopper op og kan derfor virke vild. Men når der lige er gået nogle minutter, falder hun til ro igen, og vil være med til alt der sker. Hun er derfor en meget social hund. Hun elsker at putte og vil helst sove med sit menneske. (Hvis der ikke er for varmt).
Hun kan være alene hjemme uden at ødelægge noget i 4-5 timer. (hvis der ikke er sko i nærheden). Vi har haft hende i bur hvis vi har været væk mere end 6-7 timer.
Hun kan gå pænt i snor. Hun kan godt lystre, hvis hun ikke ser noget der er mere spændende. Vi kan ikke selv have hende mere da hendes menneske far, har fået nyt arbejde og ikke er ret meget hjemme og jeg selv, er gravid og ikke kan holde til at give hende den motion, træning og kærlighed hun har brug for. Krav til hendes nye hjem;
Tålmodighed, massere af plads, tid, kærlighed og lyst til at have en hund der vil være, hvor du er.

Oplysninger:
Racer: Boxer
Alder: 8 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;