Oprettet 4. juli 2020

Ratonero Bodeguero Andaluz, hund, 5 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
3250 Gilleleje



Annoncebeskrivelse

Mille er i pleje i Nordsjælland og kan besøges der
Hun formidles med kontrakt og forudgående hjemmebesøg.
Børn skal være plus 10 år
Mille har fået troen tilbage på mennesker så meget at hun elsker alle store som små, god med andre hunde dog ikke katte, men kan godt irettesætte hende uden hun bliver bange er renlig inde i huset meget glad for gåtur hun er glad bare man bruger tid på hende
Mille er en mindre hund på ca 8,8 kg, ca. 40 cm høj og er født i 2015.
Mille er en af de hunde der har fået tæsk, og derfor er hun blevet yderst forsigtigt. Det er specielt mænd, hun har noget overfor, og især hvis de tager fat i hende.
Mille har brug for et hjem, der kan hjælpe hende med at overvinde den balast hun har med til sit nye hjem.
Om Milles race kan de kort beskrives som
Ratonero Bodeguero Andaluz er en spansk hunderase af terrier-typen. Navnet afspejler dets hovedbeskæftigelse: jagt på rotter og mus skjult mellem tønder i vingårde i Andalusien i Spanien.
Bodegueroen minder om andre terriere, som vi kender, men den opleves generelt som værende langt roligere og mere afbalanceret end eksempelvis en Jack Russel terrier. Bodegueroen stortrives i en hundeflok. Den har et udpræget socialt og harmonisøgende sind.
Bodegueroen er en intelligent og vagtsom hund. Den er energisk udenfor og tilbagelænet indendøre. Racen har ry for sit gode forhold til børn, men som altid afhænger det gode forhold hund og barn imellem meget af børnene og disses evne til at omgås dyr på den gode og hensigtsmæssige måde. Overfor mennesker er den åben og nysgerrig og overfor sin familie er den en særdeles loyal hund.
Bodegueroen er en højbenet, elegant og hurtig lille hund. Generelt har racen en størrelse fra cirka 35 til 43 cm i skulderhøjde. Vægten varierer fra cirka 7 – 9 kilo.

Oplysninger:
Racer: Ratonero Bodeguero Andaluz
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;