Oprettet 29. juni 2020

Old English Bulldog

Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Blue tricolore
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. juli 2020
Placering
Placering
5000 Odense
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Her er Nelli! En hund med massere at personlighed og er definitionen af en rigtig bulldog! Hun er en lidt stædig dame, men er samtidig en virkelig dejlig familie hund!

Vi ser os desværre nødsaget til at finde et nyt hjem til vores elskede pige.. Det er udelukkende af personlige årsager!

Nelli skal gerne til et hjem uden andre hunde da hun desværre har tendenser til at få ejerfornemmelse, så derfor er et hjem uden andre firbenede et krav.
Nelli kan sagtens med børn, store som små, det eneste man skal være opmærksom på er at hun bare træder hvor hun mener der er plads.. Men hun kunne aldrig finde på at blive bisk.

Så søger du/i en rigtig charmebøf med alle de rigtige træk fra en Bulldog, så er Nelli et kanon bud! Med hende følger stamtavle, bur, snor, halsbånd og lidt legetøj.

Hun bliver ikke solgt til hvilken som helst, og vi tager os retten til at vælge hendes nye forevige hjem. Prisen er som udgangspunkt fast, men kan godt forhandles såfremt kemien er der.

Skriv en SMS, og vi vil ringe tilbage lige så snart der er mulighed for det.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Old English Bulldog 7.500. kr.

Old english bulldog , hund, 2 år , salgklar Nu

Sælger denne skønne hund som hedder Hugo . Han er god som dagen af lang , kan med børn og kan være alene hjemme uden nogen problemer . Alle hans ting føgler med som hundekurv lidt legetøj mad og hans...

Alder 2 år
4160 Herlufmagle

Old English Bulldog 6.000. kr.

Old English bulldog, hund, 4 år

Vi sælger vores hund, da vi må erkende at vi ikke har tiden til hende mere. Hun er en super dejlig hund, meget stille og rolig. Hun er 4,5 år. Hun kan med alle andre hunde. Dem vi købte hende af ha...

Alder 4 år
8620 Kjellerup

Old English Bulldog 15000 kr.

Old English Bulldog

Kennel Dreambulls venter fantastiske hvalpe foråret 2020! Vi er en kennel, som har været igang i mange år. Alle vores hunde er sunde og raske. Dette vægter vi meget højt! Hundene er en del af vores f...

Alder
3230 Græsted