Oprettet 25. juni 2020

Bichon Havanais





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Bichon Havanaise
Farve: Sort/hvid
Køn: Han
Vægt: 7,4 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

En skilsmisse og flere arbejdstimer og dermed mindre tid til Futte, end han havde været vant til gjorde, at der af hensyn til Futte og hans behov skal findes en ny familie til ham.

Han er så glad for andre hunde, at det er tidligere ejers ønske, at vi skal finde en familie til Futte, der udover at have rigtig meget tid i hverdagen, så alene-tiden er absolut minimal, også har en hundeven til Futte allerede. 

Der må også meget gerne være børn, da Futte er glad for alle mennesker i alle størrelser. Det vigtigste er dog, at der er MASSER af tid til Futte, også selvom der er børn i hjemmet.

Han kommer fra hus og have, og da han er lydfølsom og reagerer på lyde med gøeri, så er han ikke en velegnet hund til familier, der bor i lejlighed.

Denne lille elskelige hårbolle er meget social og tryghedssøgende og har brug for mere aktivering, mental stimuli og træning i fremtiden, end der har været tid til på det seneste i tidligere familie.  Der følger også en del pelspleje med jævnligt for at undgå filterknuder og så skal han klippes omkring øjnene, da hans øjne er sarte og generes voldsomt, når pandehåret bliver for langt.

Charmetrolden glæder sig til besøg af familier, der har en hund derhjemme i forvejen, og kan tilbyde ham ingen eller kun meget lidt alenetid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;