Oprettet 12. juni 2020

Blanding - Dværgpinscher/Engelsk Cocker Spaniel, hvalpe, 8 uger , salgklar 8/7-20





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Søde og smukke Chili har fået fire skønne små hvalpe d. 12/5-20.
Det betyder at hvalpene vil være klar til at komme ud til deres nye forevigt hjem i starten af Juli (præcist i uge 28, fra onsdag d. 8/7)
Der kom 2 drenge og 2 piger, og hvalpene er nu så gamle at de er klar til besøg fra eventuelle nye ejere. Når hvalpene er 8 uger vil de have fået 3x ormekur, 1x vaccination, sundhedstjek og tilhørende sundhedsbog, være blevet registreret i Dansk Hunderegister (under ny ejers navn), og få en lille hvalpepakke med til at starte godt ud på hos deres nye familier. (Hvalpepakken vil bl. a. indeholde hvalpefoder til den første tid og et lille tæppe, der lugter af mor og søskende). Hvalpene vil være sammen med os i et stueopdræt og vil blive tilvænnet diverse daglige ting som støvsuger, børn, andre hunde osv. Der vil også så småt være påbegyndt renlighedstræning. Det er muligt at reservere en hvalp, mod at der lægges et depositum på 2500,- .
Dette vil blive modregnet i den fulde pris.
Depositummet vil dog IKKE blive tilbagebetalt ved fortrydelse. Der vil blive sendt billeder ud løbende via mail til nye ejere over de næste uger. Så på den måde kan i nye hundeforældre få lov at følge med i jeres lille hvalps første uger. Vi forventer at man kommer og besøger Chili og hvalpene, og mere end et besøg vil også klart være at foretrække.
Chili og hvalpene bor i Smørum, og det vil også være her i kan komme og besøge dem.
Vi forbeholder os retten til at frasige os et salg af en hvalp, hvis vi mener at kemien ikke er rigtig mellem hvalp, ny ejer og os. Pris pr. hvalp: 12000,- inkl. depositummet på 2500,-.

Racer: Blanding - Dværgpinscher/Engelsk Cocker Spaniel
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 8/7-20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;