Oprettet 9. juni 2020

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador-blanding
Farve: Black & Tan
Køn: Hun
Vægt: 27,5 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Søde, men meget forsigtige Britta er fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget to hunde, der har levet i en stald og som aldrig har oplevet noget som helst andet end indersiden af staldens fire vægge. 

Derfor giver det sig selv, at de begge mentalt endnu ikke er, hvor en "normal" hund ville være, hvis den havde haft det optimale liv indtil og blevet tilvænnet den store verden herude med alt, hvad det indebærer. 

Men vores fantastiske trænere har det sidste mange uger lagt mange timer i Britta, og er kommet så tilpas langt nu, at vi skal have fundet en familie, der kan overtage det arbejde med hende, der stadig ligger forude for hende.

Vores hundetrænere fortæller om Britta:

Britta er forsigtig af sig, men har udviklet sig så fint og er meget mere tillidsfuld nu, end da vi mødte hende første gang. 

Hun finder rigtig god støtte i andre hunde, der er glade og afbalancerede typer og skal definitivt ud til en anden hund. Helt ideelt skal hun ud til en ældre, velafbalanceret og stadig legesyg kammerat, der kan hjælpe og støtte hende fremadrettet.

Hun søger et roligt hjem hos en familie med stor erfaring med frygtsomme hunde. Der skal, udover helt grundlæggende træning, også arbejdes med empowerment og miljøtræning, for at styrke Britta's psyke gradvist og langsomt i hendes eget tempo. 

Hun er en sød og kærlig hund, og kan også være bubbly og legesyg når hun først er tryg ved en. Hun er ved at opdage verden udenfor i små trin, men er fortsat meget usikker på nye sanseindtryk. 

Hun vil kunne bo i villakvarter eller meget gerne lidt længere ude i det grønne, såfremt der tages hensyn til, at hun har den her frygtsomhed lige under huden og at der er en solid stikke af risiko, der kræver ekstra sikkerhedshensyn, i hvert fald den første tid.  

Hvis der er børn i Brittas kommende familie er det HELT essentielt, at de er store, rolige og hundevante (+13 år), og hundeerfarne forældre, der er primusmotor på Brittas fortsatte udvikling 

Hun skal lære alt forfra, men er hos os blevet massivt forstærket i AL kontakt med mennesker de kender og bliver belønnet for selv det mindste initiativ. Hun er derfor blevet meget mere opsøgende og tryg i kontakten med mennesker.  

Hun er dog stadig skrøbelig, så 100% positive træningsmetoder, hvilket betyder ingen nej'er, men i stedet venligt guide dem til den adfærd, man gerne vil have og så belønne den, og forebygge uønsket adfærd.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;