Oprettet 7. juni 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Beauceron-blanding
Køn: Han
Vægt: 32 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Søde Levante søger et hundeerfarent hjem hos en moden familie. 

Levante er en ung frisk spansk blanding (beauceron mix) på 2 1/2 år. Han måler ca. 60 cm i skulderhøjde og vejer ca. 30-32 kg. Han blev fundet på gaden i Spanien i december 2017, kun 4 uger gammel og indbragt til et spansk internat. I august 2019 kom Levante så til Danmark.

Levante er den sødeste og kærligste hund derhjemme, han er renlig, han kan være alene hjemme, han sover hele natten (og længe) og er vild med at træne for godbidder. Han er sjov og opfindsom og så er han en stor kælepot, der ELSKER kys kram og kæl af de mennesker han kender. 

Når der kommer gæster i hjemmet, han ikke har mødt før, så gør han og kan virke voldsom og på vagt. Hvis folk hilser på ham og tager det afslappet, falder han dog ned. Når han har mødt folk et par gange, er der ingen problemer. 

Han elsker at komme ud og gå lange ture og han går nogenlunde pænt i snor – han trækker dog, hvis han får færden af noget vildt. Når han møder andre hunde på gåturen, bliver han meget opmærksom på dem. Hvis der er god afstand og gode godbidder, så er han okay. Hvis afstanden er for kort eller hvis den anden hund hidser sig op og gør af Levante, gør han igen og springer ud i snoren. Levante har flere gode hundevenner, som han følges med på gåture og kan lege med på indhegnede områder. Nye hunde er dog en udfordring for ham og han har brug for at se dem an. 

Han har gået til hundetræning, hvor han stod lidt væk fra de andre 8 hunde på holdet, så han kunne holde fokus og træne. Levante er dygtig til kontakt, plads, hilse på hånd, sit, dæk, blive og kys. Gå på tæppet er han startet på og det går godt. Han er træningsglad, så han er en fornøjelse at træne med. 

I december var der en familie på landet, der var meget interesseret i at adoptere Levante – de var et rigtigt godt match for ham og han var på ferie i tre uger hos dem. De har to Labrador tæver, hvoraf den ene er en meget sensitiv pige (pga. tidligere overfald) og hun var indimellem usikker på Levante, og de måtte desværre trække sig. Det er superærgerligt, da Levante ellers er en god hund og han hyggede sig i selskab med Labrador pigerne. 

På internatet i Spanien boede han i et bur på ca. 10 kvm med tre andre store hunde. De var i buret 23 ½ time hver eneste dag. Den sidste halve time var på gårdspladsen, hvor de ofte var ude med hunde fra andre bure. På internatet fungerede han fint med de andre hunde og opsøgte ikke konflikter. Ellers var han som regel goofy og elskede at lege – især med de frivillige. 

Vi leder nu efter den helt rette familie til søde Levante. Hans nye familie skal bo i et hus med indhegnet have – ikke i en midtby eller tæt villakvarter, gerne på landet. Det skal være en hundeerfaren familie med tid og rummelighed – uden børn og katte. Levantes stressniveau faldt markant i de uger, hvor han var på landet, og i de rette rolige omgivelser er vi sikre på, at hans udfordringer med hensyn til nye ting og andre hunde vil blive mindre. 

Når det rette hjem findes, følger der hundetræner og adfærdsrådgiver med, så man kan fortsætte træningen, som plejefamilien er i gang med. 

Levante er fuldt vaccineret, chippet, kastreret, har eu pas, fik taget blodprøve og dyrlægetjek inden afrejsen til Danmark. I marts 2020 var han hos dyrlægen og fik lavet et nyt sundhedstjek, opdateret vacciner og en tandrens. Dyrlægen roste ham og sagde, at han var en stærk og sund ung hund.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;